Έναρξη λειτουργίας της νέας μας ιστοσελίδας

Η νέα διαδικτυακή παρουσία του Κτήματος είναι γεγονός. Η ανάπτυξή της νέας μας ιστοσελίδας έγινε από την HyperCrafts και κατά το σχεδιασμό της υιοθετήθηκε η φιλοσοφία του “Responsive Web Design”, που αποτελεί την τελευταία και επικρατέστερη τάση στην ανάπτυξη ιστοσελίδων παγκοσμίως.

Τι σημαίνει όμως ότι η νέα μας ιστοσελίδα είναι “responsive”;

Πρόκειται για μία «έξυπνη» ιστοσελίδα η όποια προσαρμόζει το μέγεθος και τα βασικά χαρακτηριστικά της (μενού, εικόνες, κείμενο) ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη!

Τα τελευταία χρόνια αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς η χρήση των tablets και των κινητών συσκευών για την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Ήδη από το 2010 η πώληση των έξυπνων τηλεφώνων και των tablet ξεπέρασε την παγκόσμια πώληση των υπολογιστών και των φορητών υπολογιστών και προς το παρόν η αναλογία αυτή αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα, το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας την επισκέπτεται μέσω των έξυπνων τηλεφώνων ή των tablet, των οποίων η διάσταση της οθόνης είναι αισθητά μικρότερη ενός υπολογιστή.

Η προσαρμογή των παραδοσιακών ιστοσελίδων στις οθόνες αυτών των συσκευών γίνεται μέσω ομοιόμορφης σμίκρυνσης όλων των στοιχείων τους (μενού, εικόνες, κείμενο) με αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις να καθίσταται αδύνατη η πλοήγηση των χρηστών σ’ αυτές.

Έτσι λοιπόν η νέα μας ιστοσελίδα αποφεύγει τέτοιου είδους προβλήματα και προσφέρει στον επισκέπτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί (έξυπνο κινητό, tablet ή υπολογιστή).